Ви ніколи не повинні їсти кавуни

0
471

Ми не можемо уявити літні дні і ночі без смачний, соковитий і свіжий кавун. Що може зробити пікнік ще більш досконалим, ніж один смачний кавун, досить великий, щоб поділитися ним з родиною? Однак, ви знаєте, як ці гігантські кавуни виробляються?

За даними останніх новин, в прагненні робити найбільший кавун був дивовижний ефект у Китаї — кавун вибухнув.

Фермери помітили, що деякі з їх плодів насіння урвався навпіл і сотні акрів дині були втрачені.

Хоча 19 з 20 фермерів, стверджував, що полів і насіння не були оброблені хімічними речовинами, було встановлено, що причиною такої ситуації стала популярним добривом.

Forchlorfenuron є хімічна речовина, яка використовується для приготування дині на 20% більше і дозволяє йому бути зібраний 2 тижні тому. Це, безумовно, дає величезну прибуток для фермерів.

Дині обробляють цей хімікат не менш смачним, і білі замість чорних насіння.

Як захистити себе

Тому, рекомендується, що ви купуєте місцевих органічних продуктів або спробувати рости ваші власні продукти харчування. Якщо Ви не можете дозволити собі цього, принаймні, намагайтеся уникати китайської продукції, яка відома у всьому світі як підроблена продукція.

ПОДЕЛИТЬСЯ

НЕТ КОММЕНТАРИЕВ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ