Манго

0
494

Манго дуже смачний фрукт, який охоче користуються в усьому світі. Манго шкіри, з іншого боку, часто викидають, не замислюючись.

Це ганьба, так манго пілінги запропонувати ідеальний набір поживних речовин і користі для здоров’я для будь-якого, хто чавкає вниз на один. Хоча гіркий і жорсткий прийом їжі, шкірка манго цілком їстівне і готовністю винагородить кожного, хто спробує їх.

Харчова цінність Манго пілінг

Манго шкірка містить багато з тих же поживних речовин, як плоть і деякі з них знаходяться в ще більших кількостях, ніж основне «м’ясо» з фруктів. Чому тоді, ти б став є шкірку замість кількох зайвих шматочків манго, щоб зробити різницю? Цукор. Манго має близько 24 грам (г) цукру і 28 г вуглеводів, майже всі з яких прийшли з самого плоть. Вирушаючи за шкірою дозволяє отримати всіх поживних речовин і не багато вуглеводів і цукру, які в іншому випадку болото вниз свій раціон. Але ось що манго не містить. Ось що вона містить:

Вітамін А: Вітамін С є важливою живильною речовиною для тих, хто хоче хороший зір і здорову імунну систему.
Вітамін C: Вітамін с допомагає в загоєння рани, абсорбції заліза, а також ріст і відновлення шкіри, сухожиль, зв’язок і кровоносних судин. Вітамін С-це антиоксидант, тобто він здатний змести будь-які вільні радикали підстрибуючи про, перш ніж вони можуть заподіяти занадто багато неприємностей.
Волокна: волокна є великим фактором, коли справа доходить до манго пілінги. Як і більшість фруктів, вміст волокна знайдені в більш грубої шкіри затьмарює всіх знайшли в плоті зі значним відривом. Шкірка манго може додати таку необхідну мобільність для вашої системи травлення і допоможе зберегти дефекації комфортним і регулярним.
Фітонутрієнти: фрукт, шкірка наповнений спеціальні поживні речовини, які призначені для захисту від комах, грибків та інших неприємностей, які можуть загрожувати рослині. Хоча багато з цих фитонутриентов не використовуються організмом людини безпосередньо, вони володіють антиоксидантними властивостями, які можуть допомогти знизити рівень холестерину, зменшити ризик раку. Конкретних зверніть увагу-це фітонутрієнти під назвою mangiferin, який досить доступний в шкірці, але тільки в слідових кількостях в м’якоті плоду. Mangiferin, як відомо, є потужним антиоксидантом, здатних полегшити запалення та захищають від УФ-пошкодження шкіри та раку.
Чекати—це пілінги Манго навіть безпечно споживати?

Існує загальне переконання, що шкіра манго не безпечно вживати в їжу, оскільки він містить urushiol, активних хімічних позаду отруйного плюща і дуба. Манговые дерева є частиною тієї ж сім’ї, а ці менше ніж їстівних рослин і вони містять деяку кількість urushiol, але це звичайно не проблема.

Причина в тому, що манго urushiol є найбільш концентрованим соком дерева, а в стовбурі, ні чого не їдять, як частину шкірки. Сказавши це, люди, які чутливі до urushiol може розвинутися алергічна реакція з манго, але є простий спосіб сказати, якщо це відноситься до вас. Підібрати неочищені манго голими руками. Ви розробляєте реакція? Якщо ні, то ти хороший.

Як з’їсти Манго

Отже, ви зацікавлені в отриманні вигоди в харчуванні манго і ви підтвердили, що Ви не чутливі до urushiol. Останній крок між вами і поліпшення харчування є той факт, що манго, відверто кажучи, смак жахливий. Це жорстка, гірка, груба поверхня, яка є полярною протилежністю соковитою, м’якою солодкістю м’якоті плоду. Хоча деякі люди користуються такого роду гірким смаком, є кілька інших варіантів, доступних, якщо ви хочете більш удобоваримом вигляді:

Смузі: наріжте неочищені манго і змішати його разом з іншими фруктами і льодом, так що ви можете зробити хороший коктейль. Цей метод працює краще за все, коли ви використовуєте більш тонкий-шкіркою порід Mango, а також ті, які перебувають на їх стиглі, так от коли шкіра дуже тонка. Не соромтеся змішувати в інших ароматизаторів та інгредієнтів, а ваші смакові рецептори віддають перевагу.
Фішки: почистити манго шкіру і нарізати на шматки, тоді як сонце-сухий або в духовці спекти їх, щоб зробити хрусткі чіпси. Крім того, що хороший фуршетні страви або закуски, ви можете використовувати їх з вашої улюбленої підливою для додаткового аромату.
Маринувати: вірте чи ні, шкірка манго може бути мариновані в розсолі, як огірки. Як тільки зроблено, ви можете використовувати результат в якості гарніру, інгредієнта або самостійного перекусу, як справжній розсольник.
Zesting: манго шкіри можна на тертці для одержання цедри вливаючи салати, смузі та інші страви. Наскільки успішно це буде залежати від товщини кірки, тому не всі типи Mango буде родзинка ж і ваш пробіг може змінюватись в результаті.
Прямо: можна з’їсти манго, не потрудившись очистити його. Такий підхід не всім до смаку, але можна спробувати, щоб побачити, якщо вона відповідає вашій.
Екстракти: екстракти Манго-ще один варіант обходу методів підготовки. Купуючи виписку ви можете додати переваги манго харчування для різних закусок і страв. Або ви можете навіть подвоїти і додати додаткову екстракту манго смузі.
При виборі манго в ідеалі, ви повинні піти з органічно вирощеними і пестицидів фруктів. Це тому, що на шкірці плодів, де більшість пестицидів та інших хімічних речовин будуть накопичуватися і затримуватися. Хоча цілком можливо, щоб вимити манго і видалити деякі з токсинів, це завжди краще помилитися у бік обережності і йти з тим, що ви знаєте, щоб бути безпечним. Насолоджуйтесь!

ПОДЕЛИТЬСЯ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here